Arts
,
2020
Del 14 de novembre al 18 de desembre
CCCB
Barcelona

Exposició 'World Press Photo 2020'

La fundació Photographic Social Vision organitza per setzena vegada l’exposició de fotoperiodisme més reconeguda a escala mundial, que aplega les obres guanyadores del concurs de fotografia i narrativa digital World Press Photo.

L’exposició presenta totes les fotografies i les peces multimèdia premiades, la major part inèdites al nostre país, que s’han escollit per la seva qualitat visual excepcional i que ofereixen diferents perspectives al voltant de l’actualitat global. Aquest any, tres fotògrafs espanyols figuren entre els guardonats: els barcelonins Ricard García Vilanova i Ramon Espinosa, i el sevillà Antonio Pizarro Rodríguez.

L’experiència de Barcelona va més enllà de la simple observació de les obres guanyadores perquè es complementa tant amb un programa acurat d’activitats paral·leles obertes al públic que aprofundeix en les temàtiques dels projectes guanyadors i genera debat, com, també, amb una sèrie de visites comentades especialment recomanables, adreçades a escoles, empreses i públic general, que enriqueixen la comprensió de la mostra i il·lustren respecte als valors i els reptes del fotoperiodisme actual.

Horari: 

De dimarts a diumenge: d'11 a 20h

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

Web CCCB

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar