Entorn
,
2020
Dies 24 i 25 d'octubre
Diverses poblacions
Barcelona

Festival d’arquitectura 48H Open House

Enguany, la programació del festival d’arquitectura 48h Open House BCN s’organitza al voltant de la temàtica 'La ciutat saludable', i s’ha agrupat en zones que es poden recórrer a peu amb una distància màxima de quinze minuts entre les diferents activitats.

Urbanísticament, el concepte ciutat dels quinze minuts reivindica la ubicació de serveis bàsics a una distància màxima de quinze minuts caminant per als ciutadans i aposta per una ciutat justa (respectuosa amb les persones), humana (que afavoreix una mobilitat sostenible i anul·la desplaçaments innecessaris) i sostenible (respectuosa amb el medi ambient).

Per adaptar-se a les circumstàncies provocades per la pandèmia per la Covid-19, enguany el festival ofereix, a part de les visites presencials habituals, visites guiades amb audioguia i activitats virtuals. A més, el festival s’acabarà el cap de setmana del 14 i 15 de novembre, amb la celebració del primer festival d’arquitectura Open House Worlwide, que reunirà diferents ciutats del món que formen part de la xarxa internacional Open House per exposar i debatre sobre els temes arquitectònics que preocupen arreu del món. Tot el contingut digital de les visites (audioguies, vídeos, fotografies…) estarà disponible al web de l’associació tot el 2020, fet que permetrà visitar-lo espaiadament durant tot l’any.

Programa: 

Consulta totes les activitats aquí (enllaç)

Preu: 

Activitats gratuïtes

Organitza: 

Associació cultural 48h Open House Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1