Arts
,
2020

Itineraris temàtics 'Concepts'

Itineraris temàtics del projecte 'Concepts' de María Mazariego, Marta Oliva, Quique Castro i Victor Rubio, estudiants de disseny de l'escola ESDAP Pau Gargallo.

Els i les assistents trobaran a la sala de la mostra 'Del món al Museu' una senyalística especial en alguns objectes com una catifa de material reciclat de pneumàtics de bicicleta, un tamboret codissenyat per diversos professionals, tota una sèrie de productes assenyalats amb un QR que els portarà a descobrir perquè representen l'ideari de disseny social de Papanek.

'Concepts' també proposa un joc amb un filtre d'Instagram per posar-nos les ulleres de Papanek. Potser ens ajuden a entendre com mirava el món assenyalant la importància d'un disseny pensat per a tothom, que en el moment present cada cop més pren força. 

Horari: 

De dimarts a diumenge: de 10 a 20h

Sinopsi: 

El 2019 coincidint amb l'exposició Victor Papanek, 'La política del Disseny', des del Museu es va convidar a l'alumnat de les escoles de disseny catalanes a participar en un exercici creatiu: 'El Museu en clau Papanek'.

La proposta era fer una relectura de les peces de l'exposició de disseny de producte per crear una senyalització efímera a partir de les tesis de sostenibilitat, accessibilitat, codisseny i codi obert, conceptes clau del treball de Papanek.

Preu: 

 

6€ general | 4€ reduïda
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Museu del Disseny de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1