Espectacles
,
2020

Lectura dramatitzada 'Història d'un senglar'

Sota el títol 'El Grec que ens esperava', la Sala Beckett recupera les obres que s'hauríen pogut veure a diferents teatres de Barcelona, si el Festival Grec s’hagués pogut celebrar tal com estava previst. Els i les assistents podran conèixer l'obra com si es tractés del primer dia d’assaig, amb els actors asseguts al voltant de la taula i amb les explicacions corresponents dels equips artístics implicats.

En aquesta ocasió es tracta de l'obra 'Història d'un senglar', on Joan Carreras s’enfronta al repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia de William Shakespeare.

> També es podrà seguir en streaming a través del canal de Youtube Sala Beckett.

Sinopsi: 

És l’oportunitat que ha esperat tota la vida, però considera que la resta del repartiment no està a l’altura i no li agrada res del que li proposa el director.

Durant la construcció del personatge, l’ego de l’actor agafa importància i comencen a aflorar les afinitats amb el monarca anglès. Tots dos són ambiciosos, intel·ligents i estan disposats a fer servir totes les armes per desfer-se dels enemics.

A mesura que s’entrellacen les seves històries de vida, la relació entre l’actor, el personatge i l’espectador esdevé cada vegada més fràgil.

Preu: 

Entrada gratuïta. Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç) (Entrades exhaurides)

Fitxa tècnica: 

Autoria i direcció: Gabriel Calderón
Amb: Joan Carreras

Més informació: 

  • imatge de control 1per1