Espectacles
,
2020
Dilluns 20 de juliol, 18h
Sala Beckett
Barcelona

Lectura dramatitzada 'Pedro Páramo'

Sota el títol 'El Grec que ens esperava', la Sala Beckett recupera les obres que s'hauríen pogut veure a diferents teatres de Barcelona, si el Festival Grec s’hagués pogut celebrar tal com estava previst. Els i les assistents podran conèixer l'obra com si es tractés del primer dia d’assaig, amb els actors asseguts al voltant de la taula i amb les explicacions corresponents dels equips artístics implicats.

En aquesta ocasió es tracta de l'obra 'Pedro Páramo' de Juan Rulfo, un relat complexe, dins l’estil conegut com a realisme màgic, sobre l’opressió dins una petita comunitat.

> També es podrà seguir en streaming a través del canal de Youtube Sala Beckett.

Sinopsi: 

Un home humil, Pedro Páramo, arriba a convertir-se en el cacic del seu poble, Comala, un llogarret que ell mateix espremerà i arrasarà fins a convertir-lo en un poble fantasma. Anys després, el seu fill, Juan Preciado, tornarà al poble, es creuarà amb els fantasmes dels qui hi van viure i descobrirà qui era realment el seu pare i com es va aprofitar dels habitants del poblet, inclosa la seva mare.

És una història sobre la corrupció que ens parla dels mecanismes del poder i de com s’utilitzen arreu del món en benefici propi a partir d’uns fets que transcorren en una petita comunitat.

La història del pare, l’home més important i corrupte de Comala, i la del seu fill, que arriba a la població quan ja està deserta i només es passegen pels carrers les ànimes dels qui hi van viure, s’alternen en una estructura laberíntica.

Preu: 

Entrada gratuïta. Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç) (Entrades exhaurides)

Fitxa tècnica: 

Autoria: Juan Rulfo
Dramatúrgia: Pau Miró

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1