Música
,
2020
Del 2 de juliol al 20 de setembre
Parc del Fòrum
Barcelona

Nits del Fòrum

Han sigut tres mesos que s’han fet eterns. Des que a mitjans de març la música en directe s’apagués a les sales de concerts, tots els esforços, desitjos i il·lusions han anat encaminats cap el moment que pogués tornar a sonar. I ara, amb l’evolució de la pandèmia sota control i a les portes d’un estiu atípic, ha arribat el moment de posar-se mans a l’obra.

Nits del Fòrum, un projecte promogut per Primavera Sound, obrirà l’incomparable amfiteatre del Parc del Fòrum a la música en directe a l’aire lliure.

Al llarg de sis nits a la setmana, la música tornarà a sonar a la ciutat gràcies a una proposta que combinarà els concerts en directe al capvespre, un espai emblemàtic decorat especialment per a l’ocasió, una oferta gastronòmica i de cocteleria curosament seleccionada i sessions de DJs per amenitzar la vetllada tant abans com després dels directes.

* Els concerts es duran a terme amb un aforament adaptat en tot moment a la normativa establerta i un estricte compliment de totes les mesures de seguretat, higiene i distància física.

Horari: 

De 19 a 00h

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Preu: 

Segons concert | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Primavera Sound

Més informació: 

  • imatge de control 1per1