Arts
,
2020
Del 2 d'octubre al 18 de desembre
Centres Cívics
Barcelona

Pantalla Barcelona

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol continuar estimulant i consolidant la difusió de la cinematografia de Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania per mitjà del Pantalla Barcelona.

Aquest any, i com a novetat, a banda de les propostes cinematogràfiques realitzades, rodades o produïdes a Barcelona, el Pantalla Barcelona amplia la selecció de films programant les propostes d'una gran diversitat de festivals de la ciutat. Amb aquesta iniciativa vol aportar un valor propi del cinema local a la programació del cicle i donar suport a uns festivals que també s’han hagut d’adaptar per la situació sanitària que estem vivint.

En la seva cinquena edició, el Pantalla Barcelona oferirà una vintena de llargs i una vintena de curts en més de 40 projeccions, a través de les pantalles dels centres cívics de Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, Ateneu Fort Pienc, Zona Nord, Vil·la Florida, Josep Maria Trias i Peitx i Auditori Sant Martí.

Programa: 

Consultar aquí

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Les entrades es podran reservar directament als espais web dels mateixos centres cívics on es faci la projecció.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1