Espectacles
,
2020
Del 20 al 23 de febrer
Antic Teatre
Barcelona

PerformanceTeatreAcció 'No has d'avorrir(-te) vol. 2 - Els implicats'

La PerformanceTeatreAcció 'No has d'avorrir (-te) vol. 2 - Els implicats', de Christina Schmutz i Frithwin Wagner-Lippok,  entrellaça la crítica de l’addicció a la retroalimentació contínua, a la comercialització mediàtica il·limitada de les expressions de vida individuals i a les promeses de felicitat de la valoració i transparència social amb un nou repte desmediatitzat que supera la cosmovisió encara antropocèntrica del teatre: a la vista de la imminent catàstrofe climàtica, l’humà s’ha convertit en un factor ambiental d’alt risc.

El text de Kathrin Röggla 'Els implicats' utilitzat constitueix una indignació semidocumental sobre la hipocresia i l’egoisme socials, així com un reflex literari de les contradiccions i les absurditats del dia a dia dominat pels mitjans de comunicació.

El projecte, estructurat en vàries fases, cerca espais creatius de comunitat: espais d’allò «viu» en un teatre, que té en compte una societat immersa en un canvi radical i el seu anhel de solidaritat, tot desenvolupant noves formes posthumanes de sentit i sensibilitat.

Horari: 

Dies 20, 21, 22 i 23 de febrer: a les 20h

Preu: 

15€ taquilla | 12€ online (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Performers: Alex Sanz, Alba Dunyo, Meri Anglés, Dani Blanqué
Col·laboració en la coreografia i ballarí: Rick Ponce, Dalí Ponce
Vídeo i banda sonora: Yarei Molina

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar