Espectacles
,
2020
Divendres 10 de juliol, 20h
Centre Sant Pere
Barcelona

Teatre 'El comediant'

En el marc del cicle Barcelona Districte Cultural, espectacle 'El comediant', de Marcel Tomàs, un fantàstic totum revolutum, un enginyós i divertidíssim show. El fa amb humor, música, objectes, improvisacions, imaginació, histrionisme, poesia, crítica i reflexió, segons la millor tradició del cabaret. Tot per entretenir el públic, convertit en l’autèntic protagonista de la funció.

Un artista polifacètic i atípic que en aquest muntatge reivindica el sentit pur de l’espectacle i la seva capacitat de meravellar, sorprendre i fer riure el respectable. Mai millor dit. A l’escenari, al seu servei, un “truhan y un señor” amb jaqueta de lluentons.

*Durada: 70 minuts.

Sinopsi: 

Qui fa comèdia? El comediant. Qui és 'El Comediant'? Marcel Tomàs. I què fa Marcel Tomàs? És clar que sí: comèdia. O sigui que amb 'El comediant' somriurem i riurem. I sortirem amb la mirada optimista, el cor content i l’ànima amb ganes de marxa. Ni més ni menys! Però, qui pot dir que això sigui poc?

Aquest comediant somia. I ens fa somiar. Riu. I ens fa riure. Pensa. I ens fa pensar. Es diverteix i diverteix l’espectador a través d’un espectacle que està fet d’humor i d’amor, de poesia i de paròdia, de teatre i de música, d’improvisacions, pallassades, teatre d’objectes, mim, cançons... tot en un totum revolutum agitat amb tanta passió i destil·lat amb tanta tendresa com només saben fer-ho aquells comediants que no aparquen mai els somnis ni obliden el somriure, que viuen la comèdia com una religió on el parenostre és una llarga riallada.

Preu: 

Entrada gratuïta (reserva d'entrades aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Companyia: Marcel Tomàs & Cascai Teatre.
Direcció i intèrpret: Marcel Tomàs.
Ajudant de direcció i intèrpret: Toni Escribano.
Fotografia: Marcel Asso.
Disseny Gràfic: Mònica Valentí.
So i llum: Gerard Canadell.

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1