Espectacles
,
2020
De l'1 de desembre al 10 de gener de 2021
Sala Beckett
Barcelona

Teatre 'Els ocells'

La Calòrica va ser una de les companyies residents la temporada 2018-19 a la Sala Beckett, en la qual van estrenar 'Els ocells', una proposta a partir de l’obra d’Aristòfanes.

Aquest Nadal la recuperen per a tots aquells i aquelles que se la van perdre i que es mereixen, i molt, gaudir-la.

Horari: 

De dimarts a dissabte: 20h
Diumenges: 18:30h
No hi ha funció els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener

Sinopsi: 

“La democràcia és el pitjor sistema de govern dissenyat per l’ésser humà. Amb excepció de tota la resta”, va dir Winston Churchill. Vivim en una crisi democràtica sense precedents i La Calòrica vol reflexionar-hi des del seu origen: l’Antiga Grècia.

A l’obra 'Els ocells', Aristòfanes ataca el règim democràtic, perquè en els orígens de la democràcia també hi ha la comèdia. I aquesta és la proposta de La Calòrica: endinsar-se en els orígens de la comèdia per reflexionar sobre el concepte de democràcia; des de la transició espanyola fins a la crisi democràtica que assola l’Europa contemporània.

La Calòrica passa el raspall de la sàtira política per l’actualitat per parlar de l’auge del populisme i el reialme de la post-veritat. Un cabaret polític on desfilaran temes com la corrupció, la traïció als ideals i els mecanismes que fa servir el poder per assimilar qualsevol intent de canvi social i convertir una revolució en una reforma.

Preu: 

De 10 a 20€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: