AGENDA
Espectacles
Greta & Friday
2020
Del 22 de gener al 16 de febrer
  • Barcelona
Escenari Joan Brossa

Teatre 'Greta & Friday I: Amor Pur'

En el marc del cicle Joves Brossa, tindrà lloc l'obre 'Greta & Friday I: Amor Pur' d'Albert Mestres.

El projecte de Greta & Friday neix de dues voluntats de l’Escenari Brossa. La primera és reivindicar aquells dramaturgs que aborden textualitats formals, d’estètiques arriscades. D’alguna manera són hereus d’una manera d’entendre l’escriptura teatral que ve de lluny, que passa per Joan Brossa i que ens arriba avui en dia. La seva manera d’escriure s’allunya del realisme televisiu, però precisament per això són tan atractius per al públic teatral. Per això hem fet un encàrrec d’una peça que té dues cares, que és un díptic teatral, a l’Albert Mestres i la Queralt Riera.

La segona voluntat és abordar el fenomen Fridays for Future. És fascinant com generacions d’infants i adolescents s’han organitzat arreu del món donant una lliçó de compromís i d’activisme. El díptic que volíem encarregar es basa en la idea d’imaginar dos adolescents que es coneixen en el context d’una vaga dels Fridays for Future. La cara A seria el present, com es coneixen i de quins valors queda impregnada la seva relació. La cara B és el futur, d’aquí 20 o 40 anys. Com serà el futur que han heretat? Què n’han fet dels seus ideals?

Horari: 

De dimecres a dissabte: 20h
Diumenge: 18h

Sinopsi: 

Tot roda. El món roda. L’amor roda. El circ roda al voltant de la pista. Però hi ha el vertigen. Just quan tot comença, quan el circ comença, quan l’amor comença, tot es pot aturar.

Dos adolescents s’enamoren i comparteixen l’amor pel món. L’amor pur, experimentat sense concessions, està destinat a la tragèdia. Davant la perspectiva de veure morir el món, de veure morir l’amor, s’enfronten a un futur que glaça la raó.

Aquesta història d’amor iniciàtica se’ns fa carn i ossos de la mà de dos joveníssims intèrprets que fan transitar el text a través d’acrobàcies, equilibris, cabrioles, danses, entrades de pallassos, cançons i, fins i tot, la veu humana nua en un acte d’erotisme sonor. Albert Mestres és capaç de posar la paraula a la corda fluixa, i condensar el circ en una sala d’intimitat com la Palau i Fabre.

Preu: 

Dimecres i dijous: 13€
Divendres, dissabte i diumenge: 18€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Teatre 'El gallardo español' - Peyu
Divendres 27 de març, 22h
La Ràpita
Del 19 de febrer al 8 de març
Barcelona
Set of Sets
Dissabte 29 de febrer, 20h
Tortosa
espectacle poètic 'Hic et nunc' amb Víctor Sunyol i Pere Norrès
Dijous 27 de febrer, 19h
Girona
Teatre 'La Passió de Cervera', 2020
Del 22 de març al 25 d'abril
Cervera
Teatre 'El mal morir' - Fil Vermell
Dijous 16 d'abril, 20h
Barcelona
Divendres 3 de juliol, 21h
Figueres