AGENDA
Espectacles
Espectacle 'Ocaña, reina de las Ramblas'
2020
De l'11 al 29 de març
  • Barcelona
Escenari Joan Brossa

Teatre 'Ocaña, Reina de Las Ramblas' (Cancel·lat!)

En el marc del cicle Virtuosos Brossa, tindrà lloc l'obra 'Ocaña, Reina de Las Ramblas' de Marc Rosich i Marc Sambola, en una producció d’OBNC (Òpera de Butxaca i Nova Creació).
 

Horari: 

De dimecres a dissabte: 20:30h
Diumenge: 19h

Sinopsi: 

Ocaña va ser un artista autènticament inclassificable. Va irrompre com a performer dècades abans que ningú de nosaltres sabés què volia dir fer una performance. A través de les seves intervencions artístiques, el pintor naïf va esdevenir un activista pioner dels drets LGTBI molt abans que entenguéssim el significat d’aquestes sigles. Ocaña, el precursor de tota una manera de viure i d’entendre el món, torna a Barcelona per explicar de nou la seva història.

De la mà de l’actor i cantant Joan Vázquez (el premiat protagonista de 'Paquito forever'), i de la guitarra del director musical Marc Sambola, retem homenatge a Ocaña en un recital teatralitzat a ritme de copla. A 'Ocaña, Reina de Las Ramblas', les paraules en primera persona del carismàtic artista es combinen amb la interpretació de clàssics del gènere que tant li agradaven, amb títols com ara 'Tatuaje', 'Ojos verdes', 'Y sin embargo te quiero' o 'La niña de fuego'. El dramaturg Marc Rosich, coneixedor profund de la figura d’Ocaña, ha confegit una dramatúrgia exquisida i punyent, repassant els capítols més importants de la seva arrauxada vida i també de la seva tràgica mort, quan les guspires d’una bengala van encendre la disfressa de rei sol que portava.

Preu: 

Dimecres i dijous: 15€
Divendres, dissabte i diumenge: 20€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Teatre 'El viatge d'Ulisses' de companyia Teatro Gorakada
Dissabte 28 de març, 20h
Celrà
Espectacle 'La Bíblia contada per Xavi Castillo'
Divendres 17 d'abril, 22h
La Ràpita
Mag Sergi Armentano
Dissabte 14 de novembre, 17:30h
Alcanar
Teatre 'El mal morir' - Fil Vermell
Dijous 16 d'abril, 20h
Barcelona
Divendres 3 de juliol, 21h
Figueres
The Penguins, Reggae per a Xics
Diumenge 19 d'abril, 12h
Tortosa
Teatre 'La Passió de Cervera', 2020
Del 22 de març al 25 d'abril
Cervera
Dijous 16 d'abril, 20:30h
Torroella de Montgrí