AGENDA
Espectacles
Espectacle 'Ocaña, reina de las Ramblas'
2020
De l'11 al 29 de març
  • Barcelona
Escenari Joan Brossa

Teatre 'Ocaña, Reina de Las Ramblas' (Cancel·lat!)

En el marc del cicle Virtuosos Brossa, tindrà lloc l'obra 'Ocaña, Reina de Las Ramblas' de Marc Rosich i Marc Sambola, en una producció d’OBNC (Òpera de Butxaca i Nova Creació).
 

Horari: 

De dimecres a dissabte: 20:30h
Diumenge: 19h

Sinopsi: 

Ocaña va ser un artista autènticament inclassificable. Va irrompre com a performer dècades abans que ningú de nosaltres sabés què volia dir fer una performance. A través de les seves intervencions artístiques, el pintor naïf va esdevenir un activista pioner dels drets LGTBI molt abans que entenguéssim el significat d’aquestes sigles. Ocaña, el precursor de tota una manera de viure i d’entendre el món, torna a Barcelona per explicar de nou la seva història.

De la mà de l’actor i cantant Joan Vázquez (el premiat protagonista de 'Paquito forever'), i de la guitarra del director musical Marc Sambola, retem homenatge a Ocaña en un recital teatralitzat a ritme de copla. A 'Ocaña, Reina de Las Ramblas', les paraules en primera persona del carismàtic artista es combinen amb la interpretació de clàssics del gènere que tant li agradaven, amb títols com ara 'Tatuaje', 'Ojos verdes', 'Y sin embargo te quiero' o 'La niña de fuego'. El dramaturg Marc Rosich, coneixedor profund de la figura d’Ocaña, ha confegit una dramatúrgia exquisida i punyent, repassant els capítols més importants de la seva arrauxada vida i també de la seva tràgica mort, quan les guspires d’una bengala van encendre la disfressa de rei sol que portava.

Preu: 

Dimecres i dijous: 15€
Divendres, dissabte i diumenge: 20€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Divendres 3 de juliol, 21h
Figueres
L´art de triar carxofes (homenatge a la padrina Marieta)
Dijous 11 de juny, 21:30h
La Bisbal d'Empordà
Espectacle 'Josafat' - Cia. Passabarret
Dissabte 6 de juny, 20h
Tortosa
Mag Sergi Armentano
Dissabte 14 de novembre, 17:30h
Alcanar
Del 23 al 25 d'octubre
Figueres
Teatre 'Eva contra Eva' de Pau Miró
Dimarts 13 d'octubre, 21h
Reus
Festival Circpicat, Circpicat, Alpicat, 2020
Del 26 al 28 de juny
Alpicat
Teatre 'Fairfly' de la companyia La Calòrica
A partir del 13 de març