Espectacles
,
2020
Del 9 al 20 de setembre
Tantarantana
Barcelona

Teatre 'Preses'

Teatre 'Preses', una obra inspirada en els llibres 'Les dones del Prat i la repressió franquista' d’autors Pratencs i 'Dones entre reixes' de Neus Ribas, que recull de les vivències dins la Presó de dones de Barcelona (actual edifici de El Corte Inglés de Diagonal) i de dones provinents de la Colònia Americana del Prat.

Horari: 

Dimecres, dijous, divendres i dissabtes: 20:30h
Diumenges: 18:30h

Sinopsi: 

Acabada la Guerra Civil, l’empresonament i afusellament de molts republicans i anarquistes també significava desproveir-los de tota propietat. Milers de dones i les seves criatures van quedar  sense casa, sense recursos, sense opcions de treballar i sense cap mena d’ajuda.

Van haver de marxar a viure al camp en condicions completament precàries, amb l’única ajuda d’altres dones amb els mateixos escassos recursos. Eren dones fortes i si no ho eren, s’hi van tornar.

Preu: 

 

15€ anticipada | 21€ taquilla o 'vull renunciar al descompte'*
12€ reduïda (Butaca jove o Amic i Amiga del Tantarantana)
Comprar entrada aquí (enllaç)

*Entrada 'vull renunciar al descompte' és una nova modalitat que s’ha creat amb la voluntat, compartida entre companyies i sala, de no implementar descomptes que fomentin la precarietat de la cultura i el treball de tots els agents teatrals, per tal de mantenir la cultura viva i poder viure del teatre.

 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1