Fires i festes
,
2021
Del 18 al 24 d'octubre
Fabra i Coats i Online
Barcelona

10a Fira d'Economia Solidària de Catalunya

La FESC compleix 10 anys en aquesta edició. L’economia solidària ha crescut molt en aquest temps i la FESC amb ella i creiem que aquest és el moment idoni per aturar-nos a mirar el camí recorregut i dibuixar plegades l’horitzó a què aspirem a arribar en la pròxima dècada.

Des de l’ESS defensem que és possible fer una economia per la vida, una economia que resolgui les necessitats socials posant les persones i el planeta en el centre i que de fet és l’única possible per poder construir un món que mereixi ser viscut. L’economia solidària ja està construint moltes propostes que ho demostren i volem que la FESC serveixi per reivindicar-les i, sobretot, reflexionar juntes sobre tots els reptes que tenim al davant.

Enguany i per primera vegada, la fira tindrà un format híbrid, combinant virtualitat i presencialitat, amb activitats virtuals durant la setmana i recuperant la presencialitat el cap de setmana a la Fabra i Coats. Totes les xerrades presencials també es podran seguir en directe per streaming a través del web.

Horari: 

L’horari de la fira presencial és dissabte 23 de 10 a 21h i diumenge 24 de 10 a 14:30h.

Programa: 

Consultar aquí (enllaç)

Organitza: 

Xarxa d'economia solidària de Catalunya

  • imatge de control 1per1