Activa't
,
2021
Del 6 al 16 de maig
Espais diversos
Barcelona

5a Setmana d'Arquitectura

5a edició de la Setmana d’Arquitectura, que proposa prop de 200 continguts: conferències i trobades en línia, debats, visites a diferents espais de la ciutat, tallers, projeccions de cinema i documentals, lectures, música, entre moltes altres, en un format híbrid: presencial –segons permetin les restriccions vigents a causa de la Covid-19– i per ràdio, televisió, xarxes i internet.

Barcelona té en la seva arquitectura urbana un patrimoni quotidià d’indubtable valor. L’arquitectura és la base de l’espai físic en què es desenvolupa la vida dels barcelonins i les barcelonines. Així, la Setmana d’Arquitectura vol servir per reforçar aquest vincle imprescindible entre arquitectura i ciutadania.

Durant deu dies, la Setmana oferirà un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat. Més enllà de les fronteres físiques, disciplinàries i territorials, l’esdeveniment torna amb la vocació d’estimular la reflexió sobre l’entorn construït de les ciutats i el seu valor: des de la petita escala de la retrobada domesticitat fins a la gran escala de l’espai públic i els reptes de futur que es plantegen.

La Setmana s’emmarca en la Nova Bauhaus Europea, iniciativa creativa i interdisciplinària de la Comissió Europea, que obre un espai de trobada per dissenyar futures maneres de viure i se situa en la cruïlla entre l’art, la cultura, la inclusió social, la ciència i la tecnologia per tal d’imaginar i construir un futur sostenible, inclusiu i bell per a la ment i per a l’ànima de tots.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Barcelona, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i Fundació Mies van der Rohe

Col·labora: 

Barcelona Building Construmat i Arquinfad

  • imatge de control 1per1