Espectacles
,
2021
Del 10 de febrer al 29 de maig
Barris de la ciutat
Barcelona

9è Barcelona Districte Cultural

Novena edició del circuit Barcelona Districte Cultural, amb la programació més ambiciosa de les que fins ara ha presentat, ja que no només oferirà 27 noves propostes de teatre, dansa, música i circ, sinó que també en repescarà 17 més que van ser ajornades durant les dues darreres edicions a causa de la covid-19. Seran, així, 44 propostes d’espectacles en viu (juntament amb els títols que componen el Petit Cineclub i el cicle de cinema documental organitzat en col·laboració amb l’In-Edit Festival) les que protagonitzaran prop de 250 funcions obertes a tots els públics, a les quals se n’han de sumar prop d’una vintena més de dedicades només a públic escolar.

Per donar cabuda a totes aquestes funcions, el programa s’allargarà fins al 29 de maig i durarà prop de quatre mesos en comptes dels tres habituals.

Barcelona Districte Cultural ha assolit, des que es va crear, la xifra de 100.000 espectadors gràcies al creixement progressiu de centres implicats en el circuit i a l’increment de funcions que hi presenten. Actualment, la xarxa del programa està formada per 29 equipaments dels 10 districtes que programen activitats en 31 escenaris.

Programa: 

Consulta tota la programació aquí

Preu: 

Entrada gratuïta

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1