Arts
,
2021
Diumenge 24 d'octubre
Diversos espais
Barcelona

Barcelona Dibuixa

Nova edició de Barcelona Dibuixa, la gran festa del dibuix de Barcelona, enguany amb la voluntat de "menjar-se el món" i posant la mirada en l'alimentació sostenible a través de 36 tallers per a tots els gustos.   

Fito Conesa, artista resident aquest 2021 al Museu Nacional d’Art de Catalunya, la ceramista Rosa Cortiella, la productora artística, gestora cultural i dissenyadora gràfica Estel Boada, l’artista visual Antonio Gagliano, l’il·lustrador i artista plàstic David de las Heras, l’artista tèxtil Tania Berta Judith o la pintora i escriptora Paula Bonet són només alguns dels talleristes. 

*El festival és present en una gran diversitat d’entitats culturals i de barris de la ciutat. Respecte a edicions anteriors, s’afegeixen a la cita d’aquest any l’Associació Educativa Integral del Raval, Born Comerç, la Fundació Antoni Tàpies i 48 h Open House Barcelona.

Horari: 

De les 11 a les 19h

Sinopsi: 

Barcelona Dibuixa és un esdeveniment que evidencia la importància del fet de dibuixar, una experiència que fa emergir emocions i sentiments, i és, alhora, una forma de coneixement, d’expressió i d’apropament a la cultura. També és una jornada per compartir un moment creatiu i lúdic, un dia emocionant en què la creativitat conjunta genera felicitat, diversió i aprenentatge.

Programa: 

Consultar el programa complet aquí (enllaç PDF)

Inscripcions: 

Per assistir als tallers cal inscripció prèvia.

Organitza: 

ICUB i Museu Picasso de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1