Llibres
,
2021
Del 27 de maig al 6 de novembre
Parcs naturals
Barcelona, Montesquiu, Farrera, Santa Margarida i els Monjos, La Morera de Montsant, Sant Celoni, Sant Llorenç Savall, Montcada i Reixac, Sant Julià de Vilatorta, Cabrera de Mar i Cànoves i Samalús

Cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges'

16a edició del cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges', amb 15 recitals en diversos espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i a d’altres parcs de Catalunya i l’illa de Sardenya, de la mà de cinc de les veus joves més punteres de la poesia contemporània a Catalunya.

Poetes participants: Juana Dolores Romero | Paula S. Piedad | Laura Torres | Laia Maldonado | Anna Gas

Inauguració: 

Dijous 27 de maig, a les 18:30h al Parc de la Ciutadella de Barcelona

Sinopsi: 

'Poesia als parcs. Lletres i paisatges' és un cicle poeticomusical que va néixer el 2005 en el marc del programa Viu el parc. Els recitals es desenvolupen en els diversos parcs i espais naturals protegits que formen la Xarxa de Parcs Naturals, normalment entre els mesos d’abril i novembre, d’acord amb el calendari dels actes Viu el parc, amb el qual, tot i tenir naturalesa pròpia, aquest cicle poètic segueix vinculat.
També es programen recitals a d’altres indrets amb qui la Diputació de Barcelona manté vincles culturals per raó d’agermanaments estables o convenis específics establerts amb entitats culturals o conservacionistes del país o l’estranger, com ara el Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Natural de la Serra de Montsant o l’Obra Cultural de l’Alguer, a Sardenya.

Entre els anys 2008 i 2019, el programa va comptar amb el suport i la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), entitat autònoma del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Programa: 

>*Consulta el programa complet aquí (enllaç)

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta (prèvia inscripció)

Inscripcions: 

Per poder assistir als recitals és imprescindible inscriure-s'hi prèviament mitjançant el següent formulari d'inscripció.

Organitza: 

Diputació de Barcelona

  • imatge de control 1per1