Música
,
2021
Divendres 15 d'octubre, 20h
CC Matas i Ramis
Barcelona

Concert de Lucia Fumero Trio

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, concert de Lucía Fumero Trio, encapçalat per la pianista i cantant Lucía Fumero, una artista barcelonina que confessa influències de tota mena. El seu univers sonor parteix del folk, però passat pel sedàs del jazz i de la música clàssica, la qual cosa produeix un resultat únic i especialment original.

En format de trio amb Martin Leiton al contrabaix i Juan R. Berbín a la bateria i percussions, presenta una col·lecció de temes, alguns amb lletra i d’altres de caràcter instrumental, del seu treball 'Universo normal', farcit de música original plena de vitalitat i aire fresc.

La guanyadora del primer Premi de Jazz de Joventuts Musicals d’Espanya 2020, explica que 'Universo normal' és una porta a la seva imaginació. I és per això que és normal, i és per això que és univers. Es tracta d’un concepte que inspira màgia, perquè fa referència a una cosa tan enorme com és l’univers, però alhora es concentra en allò molt bàsic, d’arrels i de quotidianitats. 

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1