Música
,
2021
Dijous 28 d'octubre, 20h
CC Albareda
Barcelona

Concert de Lucia Fumero Trio

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, concert de Lucía Fumero Trio, encapçalat per la pianista i cantant Lucía Fumero, una artista barcelonina que confessa influències de tota mena. El seu univers sonor parteix del folk, però passat pel sedàs del jazz i de la música clàssica, la qual cosa produeix un resultat únic i especialment original.

En format de trio amb Martin Leiton al contrabaix i Juan R. Berbín a la bateria i percussions, presenta una col·lecció de temes, alguns amb lletra i d’altres de caràcter instrumental, del seu treball 'Universo normal', farcit de música original plena de vitalitat i aire fresc.

La guanyadora del primer Premi de Jazz de Joventuts Musicals d’Espanya 2020, explica que 'Universo normal' és una porta a la seva imaginació. I és per això que és normal, i és per això que és univers. Es tracta d’un concepte que inspira màgia, perquè fa referència a una cosa tan enorme com és l’univers, però alhora es concentra en allò molt bàsic, d’arrels i de quotidianitats. 

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1