Música
,
2021
Dijous 2 de desembre, 20h
CC La Sedeta
Barcelona

Concert de Monique Makon i Clara Martín

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, concert de Monique Makon i Clara Martín, on presentaran el seu projecte musical 'Aura', un espai lluminós i en canvi constant, com les aures que ens envolten i que ens permeten percebre'ns i relacionar-nos més enllà del contacte físic.

Des de l'escenari, Makon i Martin reivindiquen el feminisme com a lluita política i social, defensant l'empoderament i l'alliberament de les dones com a única i possible victòria. Canten per no perdre la veu davant de l'opressió constant que pateixen les dones i alhora són com l'aire fresc, la brisa, que omple tot de calma. 

Amb la Monique Makon a la veu, una de les veus més potents i càlides de Barcelona, i la Clara Martín a la guitarra, rumbera i sensible a parts iguals, el seu concert és un recorregut entre les veus femenines més potents i carismàtiques dels últims anys, amb temes de soul i rhythm'n'blues amb la lluita feminista com a fons, i, des de fa poquet, incorporen composicions pròpies. 

Després de tres anys de projecte i molts canvis, 'Aura' és un projecte consolidat que sap el que vol fer i on vol anar.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Monique Makon: veu
Clara Martín: guitarra

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1