Activa't
,
2021
Dilluns 3 de maig, 18:30h
CCCB
Barcelona

Conversa 'Viure en temps de pèrdua'

En el marc del cicle de debats 'Obrir el futur', conversa 'Viure en temps de pèrdua' amb l’escriptora Mariana Enríquez, que parlarà amb la també escriptora Olga Merino sobre el rol que ocupa la mort en el nostre imaginari i la possibilitat de transformar-lo, arran de la publicació del seu darrer llibre, 'Alguien camina sobre tu tumba' (Anagrama).

> També s'emetrà en directe des del web del CCCB (enllaç)

Sinopsi: 

Per a molta gent, l’últim any ha estat marcat pel dolor de perdre un ésser estimat i la dificultat de compartir aquest cop en temps de distanciament social. La mort sovint ha restat relegada al silenci, però després d’un any de pandèmia s’ha tornat inevitablement visible. Malgrat la seva presència a cada racó del món, el tabú de la mort i tot el que l’envolta segueix posant entrebancs a la possibilitat de conversar entorn del paper que té en les nostres societats.

En el seu últim llibre, 'Alguien camina sobre tu tumba', Mariana Enríquez fa una crònica de les seves visites a diferents cementiris d’arreu del món. Teixeix una narrativa on els rituals de la mort ballen amb la cultura i les històries desdibuixades per la foscor que governa el seu imaginari.

Com ens relacionem amb un ritual tan comú i tan invisible a la vegada? En quina mesura, transformar el rol que ocupa la mort en les nostres societats, pot transformar la manera d’enfrontar-nos al dol i a la pèrdua?

Preu: 

3€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

CCCB

Més informació: 

Web CCCB

  • imatge de control 1per1