Activa't
,
2021

Diàleg 'Tot anirà bé? De les pestes a la Covid-19'

En el marc cicle Diàlegs de Pedralbes, 'Tot anirà bé? De les pestes a la Covid-19', a càrrec d'Ester Busquets, infermera i filòsofa, professora de bioètica a la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i coordinadora de formació i recerca de la Càtedra de Bioètica Fundació Grífols; i José Enrique Ruiz-Domènec, medievalista, ha estat catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona i és autor d’una àmplia bibliografia. Darrerament ha publicat 'L’endemà de les grans epidèmies'.

> També es retransmetrà en directe a través del canal de YouTube Monestir de Pedralbes (enllaç)

Sinopsi: 

Tot anirà bé, se’ns ha demanat que creguéssim i repetíssim des de l’inici de la pandèmia del Covid-19. Per a alguns, aquesta creença és indispensable per encarar les adversitats de manera positiva. La manera com narrem la malaltia, diuen, incideix en la manera com l’experimentem. Per a d’altres, aquesta creença és ofensiva en la mesura que contradiu, si no amaga, la dura realitat.

El cert és que les grans epidèmies han comportat una devastació indescriptible i, alhora, han obert nous horitzons. Quines desgràcies i quines fortunes han suposat, les grans epidèmies? Què està significant, aquesta? Com podem narrar-la? Cap on ens duu?

Preu: 

3€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Col·labora: 

Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1