Espectacles
,
2021
Divendres 3 de desembre, 19:30h
CC Besòs
Barcelona

Espectacle '7 autoretrats'

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, espectacle de dansa '7 autoretrats', a càrrec de Marc Vilajuana. Un espectacle que sorgeix de la necessitat d’aquest jove artista multidisciplinari de fer la seva primera peça de llarga durada en solitari, mirant-se i mostrant-se de manera sincera davant del públic.

En aquesta cerca, descobreix i construeix set perfils de si mateix que poden semblar contraris, però que es revelen complementaris. Set perfils que formen set peces curtes en què el creador ha pogut indagar en disciplines com el teatre, la dansa, el text i la música, per utilitzar-les com a mitjà per parlar del que li interessa, per plantejar-se les preguntes que li semblen interessants o, simplement, per jugar a través de les possibilitats que l'activitat de la creació li ofereix.

Les peces es relacionen des del fet artístic, però sense posar-se límits, travessant, combinant i explorant disciplines artístiques. Es mouen en el terreny de l’abstracció i de la concreció, sobre la postura contemplativa i la d’acció, tenint en compte el que és aparentment superflu i el que és aparentment transcendental, el buit i la plenitud, la llum i la foscor… conceptes contraris i complementaris alhora que constitueixen l’ésser humà.

Preu: 

Gratuït. Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1