Família
,
2021
Diumenge 17 d'octubre, 12h
CC La Farinera del Clot
Barcelona

Espectacle familiar 'Blowing'

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, espectacle familiar 'Blowing' a càrrec de la companyia Múcab Dans, un espectacle de dansa que va més enllà del moviment dels ballarins i que els fa també dansar amb les imatges que es projecten en una pantalla gegant, que fa de teló de fons per al seu ball. 

Un espectacle visual, poètic i innovador, en el qual la dansa, la música en directe i la tecnologia convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd. Una proposta on la dansa conviu i interacciona amb les projeccions que formen una part transcendental de la història.

Durada: 55 minuts

Sinopsi: 

Has pensat mai que, en aquest moment, milions de desitjos volen fer-se realitat? Llavors... viatgen els desitjos? Quin és el camí que fan des que els diem en veu alta o els xiuxiuegem a cau d'orella, des que els pensem mentre bufem les espelmes del nostre aniversari o veient passar un estel fugaç, des que els llancem al vent juntament amb una espora d'una flor de dent de lleó? Cap a on volen? Cap a on els porta el vent? A quins perills s'enfronten? Quina és la dansa que han de ballar per aconseguir fer realitat els nostres somnis?

Imagineu una petita espora, una d'aquestes petites llavors que volen com un floc de neu a les quals moltes vegades els demanem aquell desig amagat... El viatge d'una d'aquestes espores, que té la missió de fer realitat el desig de la Yuri.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1