Espectacles
,
2021
Del 19 al 28 de febrer
Teatre Akadèmia
Barcelona

Espectacle 'Radionit'

El director i actor italià Moreno Bernardi realitza un homenatge al text 'La nit just abans dels boscos' de Bernard-Marie Koltès que, malgrat fer més de 40 anys, no perd ni un bri d’actualitat i continua sent una de les seves obres més representades per la llibertat amb la que el lector la pot llegir.

La composició de Bernardi, com una pluja torrencial de paraules, sona a l’escenari dirigida en viu pel propi director. Un quadre acústic i plàstic que, gràcies a l’espai dissenyat per Jordi Quintana, transforma a Moreno Bernanrdi en el personatge, projectant el missatge de Koltès amb la seva actuació i permetent a l’espectador veure el viatge de la paraula: de poema urbà a pamflet polític, de la confessió més íntima al manifest commovedor.

A Radionit, el personatge de Koltès -que carrega amb el pes de les històries de sota els ponts i dels ulls de les putes, perdut, però tremendament lúcid en la seva recerca de l’altre com a refugi- es manifesta a l’escenari a través de l’actuació de Bernardi, les paraules que retorcen els cossos dels intèrprets i el Cant de l’Alegria, que evoca el malson en què s’ha convertit Europa pels deixats de banda.

Horari: 

De dimecres a dissabte, a les 20h
Diumenge, a les 18h

Preu: 

22€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1