Espectacles
,
2021
Divendres 22 d'octubre, 18h
CC Can Clariana Cultural
Barcelona

Espectacle 'Técnicas para un abrazo perfecto'

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, espectacle de dansa 'Técnicas para un abrazo perfecto' a càrrec de la companyia LaBoda, un col·lectiu que va néixer de les ganes de crear, compartir, unir persones i ser un pont per generar projectes, produir-los, gestionar-los, veure'ls créixer, ballar-los.

'Técnicas para un abrazo perfecto' és un d'aquests projectes que mostra una història particular però molt més comuna del que pensem en el nostre dia a dia. En aquesta abraçada conflueixen fragments d'una vida, més aviat de dues vides. Una situació que es repeteix constantment, que ignorem, que no volem acceptar, que no volem veure i, per això, una situació que no podem transformar. Desitgem que simplement desaparegui, però sabem que no serà així. Pensem que el millor encara ha d'arribar… 

'Técnicas para un abrazo perfecto' mostra, a través de la dansa contemporània, una escena de violència domèstica, cruament, sense filtres. Deurà ser la darrera? Aconseguirem obrir els ulls?

Preu: 

Gratuït. Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1