Arts
,
2021
Del 14 d'octubre al 14 de gener
Fundació Felícia Fuster
Barcelona

Exposició 'Fuster. L'abstracció i la represa de la pintura'

Coincidint amb el centenari del naixement de Felícia Fuster, exposició 'Fuster. L'abstracció i la represa de la pintura', mostra que ens descobreix una selecció d’obres, la majoria inèdita en el context expositiu, formada per 14 quadres distribuïts per la sala de la Fundació Felícia Fuster amb la intenció que el públic pugui endinsar-se en els diferents estudis sobre formes, colors i composicions pictòriques que va realitzar l’artista provant de trobar el seu particular llenguatge visual. 

Horari: 

De dimarts a divendres: de 16 a 19:30h

Inauguració: 

Dijous 14 d'octubre, a les 19h

Comissariada per: 

Esther Rodríguez

Sinopsi: 

Felícia Fuster reprèn la pintura en la dècada dels anys setanta explorant les bases d’una abstracció pictòrica de naturalesa expressionista que des de llavors aniria avançant, recorrent per l’Abstracció lírica fins a arribar al caràcter còsmic de la seva obra més compromesa, 'Plurivisions: Pintura en moviment'. 

La producció abstracta, que iniciava en aquests anys, s’inspirà en les pervivències de les avantguardes i en la condició subjectiva i experimental de l’artista. Mostra un llenguatge basat en el color i en un estil empastat i compacte, que s’aniria desmaterialitzant per reconfigurar-se, a la fi, dirigit a l’estudi de l’espai, però des de la recerca poètica i el contacte amb la cultura japonesa. L’obra posterior no es pot entendre sense aquest primer pas i la importància que té el mateix període de recuperació de la pintura en Fuster.

Organitza: 

Fundació Felícia Fuster

Col·labora: 

Any Felícia Fuster

Degut a la COVID-19 consulteu el web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

Et pot interessar

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1