Arts
,
2021

Exposició 'Openness. Societat Oberta'

Exposició 'Openness. Societat Oberta', una mostra creada amb l'objectiu de presentar el concepte de Disseny Obert, que vol fer l’àmbit del disseny més accessible als usuaris. L'exposició mostra el pas d’aquest moviment cap a una col·lecció de mobles concreta que ofereix als usuaris l’accés gratuït al material de desenvolupament de les peces i els anima a construir l’objecte que més els agradi. 

La col·lecció 'Openness 2021' consta d’un total de vuit peces de mobiliari per a la llar dissenyades de manera que siguin fàcils de construir: un tamboret amb graó, una taula de centre, un banc-taula, una tauleta auxiliar, un portatestos, una estació de treball, un sabater i una cadira. També formaran part d’aquesta exposició dues peces de mobiliari de codi obert de passades edicions del projecte Openness.

Per altra banda, també es podran veure peces del projecte Enemic Invisible d'alumnes de tercer curs, un exercici lliure que té com a objectiu posar en pràctica un sistema dissenyat per una altra persona. Incorporant un to crític als regals de l’amic invisible i fomentant la capacitat crítica de posar en dubte el nostre comportament com a usuaris intentant incorporar millores en el disseny de sistemes.

Preu: 

Entrada gratuïta

Organitza: 

Alumnat de quart curs de disseny de producte de l’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya del Campus Llotja

Més informació: 

  • imatge de control 1per1