Arts
,
2021

Exposició 'Variacions sobre la gravetat del lloc'

Exposició 'Variacions sobre la gravetat del lloc', un diàleg entre dos artistes i dos llenguatges: les escultures de Clara Gassull i les fotografies d'Israel Ariño.

El projecte s'inicia en el marc d'una residència de creació en el centre d'art contemporani Domaine de Kerguéhennec, a la Bretanya francesa. L'any 2016, Israel Ariño va ser convidat a passar-hi dos mesos, en els quals va desenvolupar la sèrie fotogràfica 'La gravetat del lloc'. Posteriorment, Clara Gassull reinterpreta aquesta sèrie partint de les idees i conceptes presents en les fotografies i creant un conjunt d'elements escultòrics.

Fonent els llenguatges de l'escultura i la imatge, vivint el bosc o extraient-ne elements, s'explora el lloc com a eix de vinculació emocional a través de la foscor, del límit del fet representable i de la percepció de la realitat. 

Horari: 

Dimecres, dijous i divendres: de 17 a 20h
Dissabtes i diumenges: d'11 a 14h

Inauguració: 

Divendres 16 d'abril , 19:30h

Activitats paral·leles:

Diumenge 18 d'abril:
11:30h | Presentació del llibre 'La gravetat del lloc' (Ediciones Anómalas, 2019) i visita comentada a l'exposició a càrrec dels artistes

Diumenge 25 d'abril:
12:30h | Visita comentada a l'exposició i lectura de fragments del llibre 'Paraules locals' de Perejaume (Tushita Edicions, 2015), a càrrec dels artistes

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Ajuntament d'Alella

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar