Fires i festes
,
2021
Del 27 de novembre al 23 de desembre
Plaça de la Catedral
Barcelona

Fira de Santa Llúcia de Barcelona

Nova edició de la Fira de Santa Llúcia de Barcelona, que se celebra a l’avinguda de la Catedral des de 1786. És la més antiga i popular de la ciutat on es troben productes d’artesania i elements típics de les festes de Nadal.

Cada any des de finals de novembre i fins a la celebració del Nadal, prop de tres-centes parades de diferent tipologia, des de figures i pessebres, arbres i elements verds fins a elements d’artesania, omplen el pla de la Seu i l’avinguda de la Catedral.

A més de la venda de productes nadalencs tradicionals una de les activitats més destacades és la Diada de les Tradicions i els Costums Nadalencs, que se celebra pels volts de Santa Llúcia i que acull la cercavila de la Carassa de Nadal, titelles d’inspiració nadalenca, animació infantil i el Tió gegant que s’instal.la en un lateral de la Fira. Durant aquesta activitat es fa el lliurament del guardó del Firaire d’Honor, un acte popular que s’atorga en reconeixement a la tasca cultural de personalitats i entitats o per la seva vinculació amb el pessebrisme i amb la Fira de Santa Llúcia.

Organitza: 

Consell Municipal del Districte de Ciutat Vella i Associació Fira de Santa Llúcia

Col·labora: 

Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1