Activa't
,
2021
Divendres 17 de setembre, de 18 a 21h
Monestir de Pedralbes
Barcelona

L'hora màgica al Monestir de Pedralbes

Portes obertes al claustre del Monestir de Pedralbes en 'L'hora màgica' (de les 18 a 21h), per visitar un dels claustres gòtics més grans del món i gaudir d'un univers de bellesa i una estona de calma i tranquil·litat. 

*Les exposicions, com la capella de Sant Miquel, romandran tancades. Només es podrà visitar el claustre.

Horari: 

Tots els dimarts i divendres entre l'1 de juny i el 17 de setembre.
De 18 a 21h (darrer accés a les 20:30h)

Sinopsi: 

El monestir de Pedralbes va ser fundat per la reina Elisenda de Montcada l’any 1327, amb el suport del seu espòs, el rei Jaume II. Seguint els corrents espirituals de l’època, el nou monestir va passar a ser habitat des d’un inici per monges clarisses, la branca femenina de l’orde de Sant Francesc, que hi van residir de manera pràcticament ininterrompuda fins a l’any 1983.

L’edifici constitueix un dels millors models del gòtic català, tant per l’església com pel claustre de tres plantes, un dels exemples més espaiosos i harmònics d’aquest estil. De l’església cal destacar el sepulcre de la reina Elisenda, que ofereix dos vessants, el que dóna a l’església, on apareix la seva imatge vestida com a sobirana, i el que dóna al claustre, on es mostra com a vídua i penitent. Igualment, ressalten els vitralls del segle xiv, diverses sepultures de famílies nobles i els tres cors: l’alt, el baix i el dels frares.

Dins el monestir, i al voltant del claustre, s’hi pot veure un seguit de cel·les de dia, on les religioses es retiraven per al seu recolliment personal

Preu: 

Gratuït. Imprescindible reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Monestir de Pedralbes

Més informació: 

Web Reial Monestir de Pedralbes
Telèfon: 93 256 34 27

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1