Arts
,
2021
Diumenge 28 de febrer, 16h
Zumzeig Cinema
Barcelona

Projecció doble: 'Homenatge a Judes' i 'Pedra pàtria'

En el marc del Festival La Inesperada, projecció de les pel·lícules 'Homenatge a Judes' de Manel Raga i 'Pedra pàtria' de Macià Florit.

Després de la projecció es durà a terme un col·loqui amb la presència dels directors.

Sinopsi: 

'Homenatge a Judes': Dels records d'infància del realitzador destaca haver-se sentit besat per totes velles de poble. Aquest nen, avui, observa amb la mateixa atenció un escarabat debatent al costat d'un formiguer que el naixement o la passió de Crist. I ho fa des del nebulós blanc i negre d'aquest carpetovetònic mirall que reflecteix un espai concret (Ulldecona) i per extensió un país la tradició heretada encara es balanceja entre el fervor i l'esperpent. Els costums, tan arrelats profundament a la terra, com les oliveres, de vegades només serveixen per poder-se penjar d'elles.

'Pedra pàtria': Pedra pàtria és una reflexió autobiogràfica al voltant de la identitat menorquina. A partir d'una col·lecció de cartes, Macià, un cineasta que viu a la ciutat, furga la història personal i els sublims paisatges de Menorca que comparteix amb el seu germà petit, Lau, que va decidir ser pagès a l'illa on van néixer.

Preu: 

 

5€ general | 3€ Amiga del Zumzeig
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

La Inesperada

Més informació: 

  • imatge de control 1per1