Espectacles
,
2021
Divendres 10 de desembre, 19h
CC Baró de Viver
Barcelona

Teatre 'Silence'

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, teatre 'Silence' a càrrec de la companyia Ça Marche, la tercera part de 'La trilogía del hijo', formada per les peces 'Ça va', 'Ta Gueule' i 'Silence'.

Si ja en el cas de 'Ça va' es plantejaven el pas de la infància a l'edat adulta, la infantilització del món i el potencial polític subversiu que li és propi al nen, i a 'Ta Gueule' es van interessar pel treball amb nenes en escena, a 'Silence' continua la investigació on els nens prenen la paraula per comunicar al públic la dificultat de deixar la llar, de créixer i d’enfrontar-se al món.

Perquè no és fàcil deixar la llar paterna. Tampoc ho és acceptar tot el que comporta fer-se gran. Seria fantàstic poder escapar-se i deslliurar-se d'aquesta càrrega. I Silence interroga aquest desig. Se submergeix en aquestes fantasies i en tot allò que les fa possibles. 

Perquè, quan el món se'ns fa inassumible, necessitem reinventar-lo, pensar en un altre que puguem manegar i que ens sigui atractiu. Però, què passa quan inventem mons nous i alternatius per escapar-nos de la realitat? I si acabem anunciant un món pitjor que el que consideràvem dolent? Quina forma poden tenir aquests espais de contradicció? 

Preu: 

Gratuït. Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1