Espectacles
,
2021
Dijous 21 d'octubre, 20h
CC Trinitat Vella
Barcelona

Teatre 'Tal com sóc'

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, teatre 'Tal com sóc' de la companyia Pere Hosta, una obra que reflecteix un treball d'investigació personal, que parteix de la tècnica de clown que la companyia ha estat desenvolupant els darrers anys en espectacles com 'Destemps' i 'On ets, noia?'

Partint d'aquí, la companyia ha evolucionat, deixant enrere el món en blanc i negre que tenia atrapats els seus anteriors personatges, i oferint al públic una participació més directa d'aquest univers tan particular i singular però al mateix temps tan proper i conegut per tots nosaltres.

'Tal com sóc' és la primera proposta de la companyia del que ells en diuen "humor seriós", un espai per mostrar la seva visió del món i dels personatges que l'habiten des d'una perspectiva humorística, amb l'objectiu de ressaltar el vessant absurd de la quotidianitat. 

Sinopsi: 

Què ha de fer un home solter per trobar parella? No ens referim a una relació esporàdica, ens referim a la recerca d'una relació seriosa, estable i sense data de caducitat. Això, com ho pot aconseguir un home que és incapaç d'aguantar la mirada a una dona sense fer una trencadissa?

Ho ha provat moltes vegades, fins que no li queda cap més solució que apuntar-se a una agència de relacions. A l'agència el coneixen com el 29, i avui ha arribat el gran dia. Li toca promocionar-se i es presenta davant nostre tal com és: amb un munt de certeses, contradiccions, dubtes, il·lusions i desenganys… Que potser és diferent? Nooo, és especial!

Preu: 

Gratuït. Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1