Espectacles
,
2021
Del 3 al 21 de març
Sala Beckett
Barcelona

Teatre 'Una habitación pròpia'

Aquest espectacle es proposa com a pròleg indispensable al cicle '#jotambé. Violències de gènere i estructures de poder' que tindrà lloc del 7 d’abril al 6 de juny a la Sala Beckett i que proposa una reflexió sobre les bastides de poder establertes i sobre les diferents eines que construïm per fer-hi front.

Horari: 

De dimecres a dissabte: 18h
Diumenges: 18h

Sinopsi: 

Una escriptora fa una conferència davant d’unes joves estudiants, el 1928. Les seves paraules, iròniques i afilades, són el relat viu d’un descobriment: per dedicar-se a la literatura, una dona necessita diners i una habitació pròpia. Només fa nou anys que se li ha concedit el vot a la dona.

La dinàmica d’aquesta falsa conferència és una experiència imaginària, vívida i humorística, que es basa en el llibre homònim que l’escriptora va publicar el 1929. L’assaig es basava en una sèrie de conferències que Woolf va dur a terme als colleges femenins de Cambridge sobre dones i literatura. “Els vaig dir suaument que beguessin vi i tinguessin una habitació pròpia”. L’espectacle desemboca en algunes de les idees intel·ligents i d’aparença senzilla sobre el lloc al món de les dones, en el moment la major revolució social de tots els temps: la igualtat d’homes i dones davant la llei.

Preu: 

De 10€ a 20€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1