Activa't
,
2022
Dimecres 23 de febrer, 18:30h
CCCB
Barcelona

Debat 'El periodisme davant la por'

Debat 'El periodisme davant la por', una conversa entre l'escriptor Bob Pop i els periodistes Patricia Simón, Jon Lee Anderson i Magda Bandera sobre el paper del periodisme en un context global on la por i els autoritarismes van a l'alça.

Sinopsi: 

En l'actual context mediàtic, les paraules semblen haver perdut la capacitat que un dia van tenir de connectar-nos amb l'altre. Tot i que l'ofici de periodista mai ha sigut tasca fàcil, en els darrers anys se n'han multiplicat els reptes arran de l'emergència d'un nou paradigma comunicatiu, el digital, però també a causa d'una gradual precarització de la professió.

A 'Miedo. Viaje por un mundo que se resiste a ser gobernado por el odio' (Debate, 2022) la periodista especialitzada en drets humans Patricia Simón planta cara a aquests reptes tot fent balanç de dues dècades de professió.

Ens hem quedat definitivament anestesiats davant el patiment aliè? Com podem recuperar el poder de les paraules per il·luminar els racons més obscurs de les nostres societats i teixir ponts de solidaritat? Aprofitant la sortida del seu llibre, Simón conversa amb el periodista Jon Lee Anderson, que ha cobert alguns dels conflictes més rellevants de les últimes dècades, la directora de La Marea Magda Bandera i l'escriptor Bob Pop sobre els reptes d'un periodisme exposat a les pors i incerteses que governen el present.

Preu: 

 

3€ general | Gratuït Amics CCCB
Comprar entrada entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

CCCB

Més informació: 

Web CCCB

  • imatge de control 1per1