Activa't
,
2022
Dijous 27 gener, 18:30h
CCCB
Barcelona

Debat 'Escriure l'hospitalitat'

En el marc de la celebració de la Nit de les Idees, debat 'Escriure l'hospitalitat', on l'escriptora Marie Cosnay, una de les veus literàries més compromeses amb la comunitat migrant a França, parla amb el periodista Emili Manzano sobre el deure d'acollir aquells que busquen un refugi.

Sinopsi: 

Les fronteres s'han convertit en la qüestió cardinal del nostre temps que marca la vida dels milions de migrants que queden fora d'unes societats incapaces d'acollir-los. En un moment en què les polítiques de la Unió Europea tornen a girar l'esquena als refugiats, Cosnay reivindica la importància d'acollir-ne i recollir-ne les veus per fer front a la indiferència.

En llibres com 'Voir venir, écrire l'hospitalité' (Stock, 2019, escrit amb Mathieu Potte-Bonneville) o 'Des îles. Lesbos 2020 – Canaries 2021' (Les Éditions de l'Ogre, 2021), l'escriptora francesa apel·la al valor de l'hospitalitat per fer front al discurs de la por que sovint domina el debat migratori. Com fomentar el deure d'acollir a través de la paraula literària? Es pot construir una societat oberta si les seves fronteres no ho són?

Preu: 

 

3€ general | Gratuït Amics CCCB
Comprar entrada entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

CCCB

Més informació: 

Web CCCB

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1