Espectacles
,
2022
Dissabte 8 d'octubre, 18h
Centre Cívic Zona Nord
Barcelona

Espectacle de circ 'Els viatges de Bowa'

En el marc de la 12a edició del Barcelona Districte Cultural, espectacle de circ poètic 'Els Viatges de Bowa', de la companyia La Gata Japonesa, amb elements d’altres disciplines com la dansa, la màgia o el teatre destinat a tots els públics i que disposa de materials propis perquè qualsevol persona amb diversitat funcional pugui gaudir de l’obra: des d’audioguies descarregables al mòbil, fins a una maqueta tiflològica i textos impresos en paper i també en braille.

'Els Viatges de Bowa' va rebre el premi del públic al festival Mujeres con Narices de Las Palmas de Gran Canaria el 2021, el premi del festival Cucha de Otoño, el premi Kandengue Arts i el premi Territorio Violeta al Festival Circada 2020.

Sinopsi: 

La Bowa és una nòmada, òrfena d’arrels i de somnis, que recorre el món tractant de donar un destí als missatges que les persones anònimes llencen al mar dins d’ampolles. D’alguna manera, vol connectar aquestes persones desconegudes amb el seu passat, quelcom que ella no té.

Però un dia, en un d’aquests viatges, la Bowa troba un indret especial i, per primer cop, té un sentiment de pertinença.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1