Família
,
2022
Del 5 al 13 de febrer
Sala Beckett
Barcelona

Espectacle familiar 'Demèter'

L'Agrupación Señor Serrano, que va ser companyia resident de la Sala Beckett la temporada 2020-21, presenta l'espectacle familiar 'Demèter'.

Horari: 

Dissabte: 16:30h i 18:30h
Diumenge: 12:30h

Sinopsi: 

Demèter equilibra la natura. Entre els boscos salvatges i la terra conreada, entre les estacions on la terra és estèril i aquelles on la natura reneix. Un dia el rei Erisícton talla una alzina protegida per Demèter i desencadena la ira de la deessa. Demèter castiga Erisícton a patir una fam sense fi. Ell, incapaç de saciar-se, porta a la ruïna la seva comunitat.

Sabem que els recursos naturals són finits, però què justifica i què no l’explotació d’aquests? En quina mesura? Què o qui té legitimitat per marcar els límits? És just que la riquesa aconseguida per l’extracció de recursos naturals afavoreixi més a unes persones que a d’altres? El tercer volum del Projecte Olympus té com a protagonistes a Demèter, Erisícton, els boscos d’alzines, la desforestació amazònica, les botigues de roba low-cost, els telèfons mòbils i l’extermini d’animals per fer les hamburgueses del súper.

Preu: 

10€ | Comprar entrades aquí (enllaç)

Més informació: