Espectacles
,
2022
Del 26 de gener al 6 de març
Sala Beckett
Barcelona

Teatre 'Animal negre tristesa'

'Animal negre tristesa' és un text d’Anja Hilling de l’any 2007. Un bonic, terrible i estrany artefacte tràgic que la Sala Beckett coprodueix conjuntament amb el Teatro Español.

Julio Manrique dirigeix aquesta obra que ens mostra un petit i privilegiat grup d’éssers humans que, amb la imprudència d’una colla de nens que juguen despreocupadament a l’ombra dels arbres, ignorant qualsevol perill, obren les portes de l’infern.

Horari: 

De dimecres a dissabte: 20h
Diumenges: 18:30h

Sinopsi: 

Quatre homes, dues dones i un nadó van d’excursió a un bosc. Són gent bonica, rica i creativa. Discussions cíniques i el perenne joc de l’amor i la distància marquen les converses. Aquesta vegada, els personatges han abandonat conscientment la ciutat, per veure què els depara una nit enmig de la natura.

Tot d’una, salta inadvertida una espurna, que desferma un incendi infernal. Tots fugen i es dispersen en totes direccions. Tot d’una, l’únic que compta és salvar la pròpia vida. L’experiència de por mortal, soledat i la pròpia vulnerabilitat davant la natura desfermada llança els supervivents a una vida quotidiana que no estan en condicions d’afrontar.

Preu: 

D'11€ a 22€ | Comprar entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria: Anja Hilling
Traducció: Maria Bosom
Direcció: Julio Manrique

Repartiment: Joan Amargós, Màrcia Cisteró, Mia Esteve, Norbert Martínez, Jordi Oriol, Mima Riera, David Vert i Ernest Villegas

Més informació: 

  • imatge de control 1per1