Espectacles
,
2022
Divendres 11 de febrer, 20h
Auditori Sant Martí
Barcelona

Teatre 'Destination Moon'

En el marc de la 11a edició del Barcelona Districte Cultural, representació teatral de l'obra 'Destination moon', coproducció de Paradiso 99 i Tantarantana, que és una mirada crítica i personal que convida l'espectador a reflexionar sobre qui som i què és realment important a les nostres vides.

Sinopsi: 

'Destination moon' és un drama distòpic que explica el viatge de dos germans. Dos germans que mantenen una relació simbiòtica i que viuen junts en un món que s'ensorra de forma inexorable. Ell és un actor amb no massa sort i ella es dedica a cuidar altres persones. En aquest context, s’esdevé un fet inesperat que desencadena tot un seguit de tensions entre els dos i que els duu a plantejar-se un canvi de vida radical i a preguntar-se qui són i quines són les seves necessitats reals.

De fons, un ambient apocalíptic d’huracans i pluges torrencials i l’estètica catastrofista de les pel·lícules de ciència-ficció dels anys 50… és possible que aquesta vegada la única alternativa real per tal de sobreviure sigui habitar a la lluna.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona