Espectacles
,
2022
Dijous 1 de desembre, 20h
Centre Cívic La Farinera del Clot
Barcelona

Teatre 'Kentucky ha muerto'

En el marc de la 12a edició del Barcelona Districte Cultural, espectacle de teatre 'Kentucky ha muerto', de La Peleona. Una sàtira estripada i carregada d’humor negre, com ja és marca de la casa de la companyia.

Una obra que parla sobre la societat d’avui en dia, sobre la necessitat de lluitar per un món millor, la resistència pacífica com a opció, la inacció com a mal inherent a la nostra societat, i còmplice necessària de la repressió del poble a mans dels poderosos.

Sinopsi: 

Sentit de l’humor i crítica social es combinen en aquesta representació d’un món de gallines, on un ou solitari i rebel decideix no néixer i evitar viure una existència imposada per una cadena de producció sense sentit.

Després d’un primer moment de confusió i com si es tractés d’una onada de sabotatges, la resta d’ous se sumen a la protesta amb l’esperança que potser aquesta insòlita acció aconsegueixi que totes gallines s’adonin que viuen en una societat malalta que ha de canviar si no volen desaparèixer.

Aleshores, amb l’abisme de l’extinció davant dels seus becs, les gallines miraran de convèncer els ous insubmisos de la necessitat de néixer. Un difícil diàleg amb nosaltres mateixos en què posicionar-se no serà fàcil.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Creació i direcció: Carla Torres i Clara Manyós
Dramatúrgia: Carla Torres

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1