Espectacles
,
2022
Del 12 de gener al 6 de febrer
Sala Atrium
Barcelona

Teatre 'Monopoli'

Mar Monegal, autora de 'Ramon' (Premi de la Crítica al Millor Text 2019) amb 'Monopoli' (Text guanyador del X Combat de Dramatúrgia de Temporada Alta 2020), ens porta una nova comèdia dramàtica que forma part del tríptic sobre la generació perduda.

Un espectacle vibrant que interpel·la directament al públic, una partida divertida i demolidora que reflexiona sobre el valor de l’individu, els límits de la llibertat i com el capitalisme modifica les relacions humanes.

Horari: 

De dimecres a dissabte, a les 20h
Diumenge, a les 18:30h

Sinopsi: 

La bombolla immobiliària i les crisis econòmiques encadenades, han deixat el Pol i la Montse en una situació incerta, molt lluny de les expectatives que tenien fa vint anys quan eren universitaris i compartien pis d’estudiants.

El Pol i la Montse són el prototip d’una generació que es va criar en analògic per viure en digital, una parella de joves-vells, que quan comença a trobar un cert equilibri, rep una carta on els notifiquen que se’ls ha acabat el contracte de lloguer i que tenen tres mesos per buidar el pis i tornar les claus.

Preu: 

Des de 9€ | Comprar entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria: Mar Monegal
Direcció: Josep Galindo i Mar Monegal
Intèrprets: Eduard Buch i Sara Espígul
Audiovisuals: Toni Roura
Espai escènic: Josep Galindo (ArtPlay) i Joan Griset
Moviment: Aina Torné
Il·luminació: Anna Espunya i Juárez
So i Qlab: Èric Rufo
Fotografies espectacle: MW Fotografia

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1