Activa't
,
2023

Debat 'El vent se m'endurà. Recordant Abbas Kiarostami'

Amb motiu de la traducció al català de la poesia d'Abbas Kiarostami, El vent se m'endurà, on es farà un homenatge al cineasta iranià en una sessió amb diàleg, lectura i música.

En aquest debat Jordi Balló, professor de comunicació audiovisual; Ryma Sheermohammadi, traductora i divulgadora cultural; i el músic Iman Siuof recorden la figura del cineasta en una sessió moderada pel poeta i crític de cinema Esteve Plantada. L'acte començarà amb un diàleg sobre l'obra de Kiarostami, seguit d'una lectura dels seus poemes acompanyats per una improvisació musical amb un santur.

Sinopsi: 

La poesia del gran cineasta iranià Abbas Kiarostami, vinculat al CCCB a partir del projecte expositiu 'Erice-Kiarostami. Correspondències' (2006), està íntimament lligada a la seva creació fílmica i fotogràfica: és la mateixa mirada poètica que en travessa tota l'obra.

Els seus poemes, publicats en català per primera vegada a 'El vent se m'endurà' (Karwán, 2022), com ràfegues fulgurants que recorden el haiku, evoquen escenes de la natura, de la vida quotidiana i del món rural, i sovint plantegen reflexions morals o existencials.

Preu: 

 

3€ general | Gratuït Amics CCCB
Comrpar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

CCCB

Més informació: 

Web CCCB

  • imatge de control 1per1