Arts
,
2023

Exposició 'Jaume Plensa. Poesia del silenci'

Exposició 'Jaume Plensa. Poesia del silenci' una gran retrospectiva d'un dels creadors de major reconeixement en l'art contemporani internacional. Una exposició única en què es mostra, per primera vegada, la influència que ha tingut la literatura, el llenguatge i l'alfabet en la seva obra.

L’exposició a La Pedrera, que abasta la seva producció des del 1990 fins avui, destaca alguns aspectes clau de l’obra de Plensa com escultor i s’articula a l’entorn de les relacions entre l’univers creatiu de l’artista i la lletra com element constitutiu de la seva obra.

Aquesta relació de Plensa amb la literatura, i en especial amb la poesia, serà el fil conductor d’aquesta mostra, en la qual també hi seran presents altres temàtiques recurrents en la seva trajectòria com el silenci, el somni, la música i la família.

A la sala d'exposicions es mostrarà el Plensa més desconegut, íntim i conceptual, amb tot un seguit de peces de petit format realitzades als anys noranta. I fora de la sala, 8 obres de gran format dialogaran amb l'icònic edifici de Gaudí en diversos espais com el terrat, les golfes, els patis o la façana.

Jaume Plensa (Barcelona, 1955) és un dels escultors més reconeguts internacionalment dins el panorama de l’escultura contemporània del tombant del segle XX al XXI. El seu treball actual se centra en la figura humana, on conflueixen dos vectors essencials: la matèria i la paraula.

Horari: 

De dilluns a diumenge: de 10 a 19:30h

Comissariada per: 

Javier Molins

Preu: 

 

12€ general | 9€ reduïda | Gratuït menors de 12 anys
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Fundació Catalunya La Pedrera

  • imatge de control 1per1