Música
,
2023
Del 27 de gener al 3 de juny
Diversos espais
Barcelona

Guitar BCN

Nova edició del Guitar Bcn, amb gairebé 40 concerts d'un cartell molt plural i forta presència femenina, i que tindran lloc a diferents sales de Barcelona.

Hi trobarem músiques que no deixaran ningú indiferent, com les estrenes dels nous treballs de Judit Neddermann, Pasión Vega (protagonista del concert inaugural amb el seu 'Lorca Sonoro'), Els Amics de les Arts, Núria Graham, Laura Andrés i Sergi Carbonell (ex-Txarango), entre d’altres.

També el fascinant revival de Christina Rosenvinge, que torna als 90 per celebrar el 30 aniversari d’un dels discos més aclamats de la història del pop nacional, 'Que me parta un rayo'. Cantautors arrelats i guardonats com Andrés Calamaro, Kevin Johansen, Ismael Serrano, Marwán, Nacho Vegas i El Kanka, conviuran amb futurs referents (El Jose, Mr Kilombo, Antoñito Molina), joves estrelles (Suu), artistes de l’escena alternativa (Tulsa, Jenny & The Mexicats) i noves promeses (Lucas Bun, DePol).

Per descomptat, tampoc hi faltaran grans noms internacionals com la francesa Zaz i el veneçolà Danny Ocean, autèntic fenòmen dels gèneres urbans i recentment guanyador d’un premi MTV EMA.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Preu: 

Comprar entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1