Llibres
,
2023
Dimarts 21 de març, 19h
Llibreria Finestres
Barcelona

Presentació del llibre 'Fortuna' de Hernán Díaz

Presentació de la novel·la de ficció 'Fortuna' (Edicions del Periscopi) d'Hernán Díaz, un dels millors llibres de l'any, segons 'The New Yorker'. 

En l'acte, l'autor conversarà amb l'escriptor Víctor Garcia Tur.

Sinopsi: 

A la Nova York de principis de segle xx, tothom coneix en Benjamin i la Helen Rask. Ell és un magnat llegendari de Wall Street; ella, la filla brillant d’uns aristòcrates excèntrics. Junts, han assolit el cim d’un món de riquesa que sembla infinita. Però la seva fortuna i grandesa s’envolten de xafarderies, i aviat els rumors sobre les maniobres financeres d’en Benjamin i la solitud de la Helen comencen a escampar-se, alhora que la dècada dels aparentment feliços anys vint arriba a la fi. Tot i que aquesta, és clar, no és l’única versió de la història.

'Fortuna' ens parla de classes socials, de capitalisme i de cobdícia. Una novel·la que acompanya el lector en la recerca de la veritat i ens mostra que el poder manipula els fets i en refà la narrativa segons el seu interès. Una epopeia elegant i polièdrica que recupera les veus enterrades sota els mites que justifiquen la nostra desigualtat fonamental.

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta

Organitza: 

Llibreria Finestres

Col·labora: 

Edicions del Periscopi 

Més informació: