Espectacles
,
2023
Del 10 de maig al 4 de juny
Teatre Tantarantana
Barcelona

Teatre 'Aprendre a nedar'

Representació teatral de l'obra 'Aprendre a nedar', escrit per Sasha Marianna Salzmann i a càrrec de la companyia Unter Den Linden. Un retrat descarnat de les relacions afectives i sexuals en la generació millennial. Una generació que lluita per desempallegar-se del model tradicional d’amor romàntic que ha heretat, però que sovint naufraga en l’intent d’explorar noves fórmules per viure l’amor amb més llibertat. En definitiva, una generació que fa el que pot per aprendre a nedar en l’amor líquid.

Horari: 

Dimecres: 20:30h
Dijous: 20:30h
Divendres: 20:30h
Dissabte: 20:30h
Diumenge: 19:00h

Sinopsi: 

La Feli i el Max es casen al cap de cinc setmanes d’estar junts. Estan convençuts que finalment han trobat allò que els han inculcat que s’ha de trobar en aquesta vida: la seva mitja taronja. La Feli proposa al Max que tinguin una relació oberta i ell ho accepta. El Max està segur que la seva relació és indestructible, que és la millor idea que ha tingut mai l’univers. Però l’univers en té moltes, de millors idees, i la Feli s’enamora de la Lil, una dona incapaç de passar més d’una nit amb algú. Això fa que el món de la Feli trontolli i que s’hagi de plantejar una pregunta crucial: és possible tirar endavant les dues relacions sense que cap dels tres pateixi o al final serà inevitable haver de triar?

A l’escenari, tres personatges atrapats en una sobretaula infinita intenten alliberar-se del pes de la convenció social i trobar la seva pròpia manera de viure les relacions afectives. Aquesta és la història d’un triangle amorós però, com passa amb totes les històries, cada personatge en té la seva pròpia versió. I mentre la viuen i la reviuen, es difuminen els límits entre la realitat, la fantasia i el record a través d’un viatge que ens planteja una pregunta fonamental: fins a quin punt les relacions amoroses són un intent desesperat de construir la nostra pròpia identitat?

Preu: 

17€ | Consulta descomptes i compra l'entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Companyia: Unter den Linden
Autoria: Sasha Marianna Salzmann
Direcció: Oriol Morales i Pujolar
Interpretació: Maria Bosom, Òscar Castellví i Georgina Latre

Organitza: 

Teatre Tantarantana

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1