Espectacles
,
2023
Del 31 de maig al 28 de juliol
Teatre La Biblioteca
Barcelona

Teatre 'Coralina, la serventa amorosa'

Teatre 'Coralina, la serventa amorosa', de Carlo Goldoni i direcció d'Oriol Broggi. Una producció de La Perla 29 que posa en escena un teixit enredat d’estratègies i complicacions que desencadenarà fervors amorosos, pactes amb notaris, complots entre el servei i molts objectius entrecreuats en una història apassionada que convertirà el Teatre La Biblioteca en una festa… i en un gran embolic!

Horari: 

Consulta calendari aquí (enllaç)

Sinopsi: 

La Mireia i el Roger viuen junts des de fa anys. No estan malament, però tampoc no estan bé, i el dia de Cap d'Any ella s'adona que no pot més i decideix canviar les coses. Per tal d'intentar arreglar la relació, hi incorpora una tercera persona. A partir d'aquí, presenciarem dotze mesos en la vida de la parella, formada ara per tres membres.

Travessarem Sant Valentí, el Dia de les Dones, Sant Jordi, Sant Joan, la Diada, la Castanyada (o Halloween, com a Plats Bruts) i Nadal, entre altres dates assenyalades, i veurem de quina manera evoluciona el seu (poli)amor, en una història que farà sàtira de tantes i tantes coses que tots, poc o molt, hem viscut.

Preu: 

28€ | Comprar entrada aquí - (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Text: Carlo Goldoni
Direcció: Oriol Broggi
Treball de text: Ramon Vila
Repartiment: Mireia Aixalà, Joan Arqué Solà, Xavier Boada, Rosa Gamiz, Clara de Ramon, Xavier Ruano, Sergi Torrecilla, Ireneu Tranis, Ramon Vila i Jaume Viñas

Organitza: 

Teatre La Biblioteca

Més informació: